...La Tahzan Inaallah Ma'Ana...

"Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita "



LAGU LAGU latar 'Tentang DHIA OST'












Assalamualaikum... Tentang DHIA, tentang DHIA.. tentang MIRMO aci tak?? kehkehkeh... alahai citer neh betul betul memberi kesan jugak kan? apa taknya... penuh wall FB kecoh duk citer pasal neh haa.. Almaklumlah.. pelakon pon comel2 cute2 je kan? Tapi sayang citer tuh dah habisss... pelakon hero heroin pon dah mati tapi hidup balik 5 minit kemudian.. hekhekhek... so, nway... sesape yang tak pernah miss or pernah layan citer neh mesti ada terdengar lagu lagu latar dia ork... best best kot... so kalau nak tahu tajuk2 lagu latar dalam citer tuh.. tetiba rasa nak layan, lentuk melentuk je ke, nak tacink macink ke, meh nak kasi tahu... tapi2... kalau nak dengar kena download lah dulu ek... hehehe...






ANTARA LAGU LAGU NYA :



























Okeh... kalau korang nak download, korang klik je atas tajuk lagu tuh.. terus ke 4shared, korang muat turun, then tunggu beberapa minit yup ! okeh, itu aje... 





credit to : kepala bergetar blog











...Terima kasih sudi baca...

10 sedang bergolek..!!:

Niza Romli said...

terima kasih...nak donlod semua la sbb ada satu lagu yg sy suka sgt tapi tak tahu tajuk dan sapa yg nyanyi...jadi donlod semua je...:)

SiKecilMirmO said...

@Niza Romli yang part mana tuh?

Urzain Hussain said...

cerita nie memang the best..hehehe..

susulemakmanis said...

lagu2 die semua best2!

Nurul Fatihah Mohd Sobri said...

nak tgk pembalasan pada si mumi dia yang kejam tu T_T

Nurul Mazni Sawal said...

tengs kongsi dear.. lagu yg kat blog ni lagu dari ost tentang dhia gak kan? which song yer?

SiKecilMirmO said...

@Urzain Hussain betol2! best!

SiKecilMirmO said...

@susulemakmanis ahaaa.. best kan?? eheee...

SiKecilMirmO said...

@Nurul Fatihah Mohd Sobri erggghhh.. mumia dh tuh yunk... mmg kejam giler! puiiiii! hohh!

SiKecilMirmO said...

@Nurul Mazni Sawal yup! dr citer tuh.. Indah dewi pertiwi - aku tak berdaya . :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...