...La Tahzan Inaallah Ma'Ana...

"Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita "



Manusia ini mahu pergi sebentar





Aku manusia biasa

sama macam kau disana, disana dan disana

aku ada mata, aku ada telinga, aku ada hidung,

aku ada semua

dan aku bersyukur

dan yang pasti aku punya hati

Kau pun ada kan ? Syukur...

hati aku bukan tercipta dari besi

hatiku mungkin bisa remuk dan hancur

lagi pula aku bukan WONDER WOMAN gituuu

Kadang aku punya rasa

rasa itu manis sangat

tapi makin aku telan, manis itu makin tawar

Aku mahu manis itu lagi...

Kau pergi ambil pisau dan kau tusuk

sakit dan berdarah aku,

dan darah aku warna merah

bukan nya biru kan ?

Sebab aku hanyalah manusia biasa

macam kau, kau dan ah yes ! kau juga...














Bisa aku jadi macam dia ? baju dia cantik ! hehehee...












*Hmmm, Sorry ya... I will be away for awhile once again.. i will be back... InsyaAllah...

Thanks and good bye... See you all soon... :')















...Terima kasih sudi baca...

7 sedang bergolek..!!:

Anonymous said...

Nak ikut bole ? :)

lyn_linna said...

sangat syahdu..huk huk

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

pandainye berpuitis =)

aleen aiden said...

kemana pun kamu pergi,aku hanya bisa harapkan bahawa destinasi kamu tuju akan lebih baik dari tempat kamu landaskan hati di sini. :)

nurmujahidah said...

tolong bace entry ni,, n pkey2 k,, kalau bleh join je 4 benda dalam ni k :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/12/3-entries-paling-penting-for-year-2011.html

Pit Kassim said...

tuddia jiwang karat..

~eZmALiZa~ said...

wahhh...nak pegi mane tu? mcm jauh je? kalo gi bercuti jgn lupe amik gambo byk2...boh dalam blog..hehehe =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...