...La Tahzan Inaallah Ma'Ana...

"Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita "



BEN ASHAARI DAN SAYA









Assalamualaikum. wohaaa... kemain sibuk duk post entry se minjak, dua minjak, tiga minjak neh kan kan kan? hahaha.. cops! saja je tuh, xde kena mengena ngan sape sape ea... aicehhh... okeh, let see! sedang sibuk duk BLOGWALKING aka BLOKBERJALAN,  tutttt! ini dia, terjoin plak segmen. dari sape? eh3.. sape lagi abg ben ashaari lah. papa baru. hekhekhek...




tajuk segmen dia... BEN ASHAARI DAN SAYA? hmmmm... hmmmm...hmmm... acano segmen nye heh?? haaa... abg ben suh duk citer, blog acane yang KITA SUKA BACA. So, meh ar nak citer.




Bagi aku lah, blog yang aku suka baca blog yang simple tapi penuh makna. Xado mengelip ngelip pon takpe, asalkan bersih..suci dan murni. okeh, mengarut. Maksud aku biarlah blog tuh yang sedap mata memandang, warna putih ke...pink ke... aicehhh... tak ada byk gerak gerak tak ada warna warni pon takpe. Yang simple simple je design haaa... lagi satu, penggunaan kata tuh biarlah yang betol. Neh tidok bila tulis tuh nak kena tambah plak www... cth, buat pew tuw? shaye winduu awq. oh no! Tolonglah guna penggunaan kata yang betol ye. Guna bahasa yang mudah ckit org nak faham. Nanti kan gak, duk serabut kepala hotak nak fahamkan ayat tuh baik terus X laaaa... senang citer! heeee... 


Yang penting SANTAI, SIMPLE tapi PENUH MAKNA.














...Terima kasih sudi baca...

23 sedang bergolek..!!:

Anis Athia said...

bersetuju dengan pendapar awak, jom singgah blog saya juga

http://www.anisempoi.com/2012/06/segmen-l-ben-ashaari-dan-saya.html

chemija said...

yup, santai sempoi dan penuh makna, btw salam kenal yer :)

Eera Shera said...

bahasa eww mmg menyakit kan mata hehe

http://eerashera.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Pka Rahim said...

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

Mk Syahir said...

sy join jugak..saya follow sini =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Thania Ismail said...

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

Ayiesha Sani said...

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Cik Nur said...

salam kenal...
dari segmen yg sama.. :)

nur follow sini.. #734

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

zanairin said...

datang dari segmen yang sama.. done follow sini jugak.. jemput la lawat saya kembali ye..^^
http://pabilahatibersatu.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

Pecinta pink^^ said...

salam..wah..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

Wanieys said...

singgah dari segmen sama :)

Alang-alang dh singgah wani follow sekali larh hihi

http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal yer :))

Cik Rongoks said...

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

MISS Z BERCELOTEH said...

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

sukagelak said...

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Iam Yanty said...

Salam Kenal . Dari segmen juga - Keep in touch!

fizafantagirO said...

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Mr. E'raz Fadli said...

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

deno said...

deno dari segmen yg sama! deno dah folow sini... :)

Ayuni Yusop said...

datang dari segmen yang sama!'
done follow(744#),hit me back k!

http://absolutelybizare.blogspot.com/2012/06/segmenben-ashaari-dan-saya.html

IntaNBerliaN said...

salam kenal..

singgah dari segmen yang sama sambil follow :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

bai baizura said...

golek sampai kat sini:)) skodeng kejap yek.dtg dr segmen yg sama:)

AyueJean said...

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...