...La Tahzan Inaallah Ma'Ana...

"Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita "



Blog review by DA dibalas membalas. # PART 1





Ehem. hem..hem... Hi! how are you people yaw?? how was your day? yadda yadda. Assalamualaikum. Salam satu malaysia. wahhh,kemain! so well, this entry untuk membalas dendam eh! membalas segala respon  untuk segmen Blog Review by DA. yeahhh. yeahhh..









First person aku review tuk ari neh… Nama blogger comel lote neh.. Zeera lily. Blog yg banyak sgt gambar gambar dan gambar. Cantik dan comel je… Cik zeera neh jgk ad buat bisnes. Ad page sendiri lagi. So korang boleh lah usha usha cr barang kat sana,kot2 ad berkenan. eheee.. bdw,cik Zeera minat hello kitty ye?? Ahaa! Coz awak org pertama join segmen neh.. saya bloglist kan awak dalam blog sy selama sebulan oke? Ape lagi.. jemput terjah blog neh! Jom jom jom..!! 


Tuan blog







Yg kedua aku review..weeee…owner blog neh berkaca mata. Same kiter! Tp sy on off. Hekhekehk.. Nama diberi amalina harudin aka nama blognya jugak. Blog nya sgt putih..sbb berlatarbelakang kan putih colour. Hmmm.. macam suci je kan… bdw, blog beliau dalam pembaharuan lagi. Maaf diatas segala kesulitan. Katanya…


Tuan blog









Seterusnya…  Young Blogger @ cik adik manis kita neh namanya khairun nadhirah. Blog nya sgtlah cuteeee..sbb seungu lavender gitu. Comel! Katanya I named this blog as SEUNGU LAVENDER coz I love purple very much. Oh..oh…so suweetttt! heee.. Keep blogging dear.


Tuan blog








Next! Next! Hahaa.. kemain.. oke,blogger neh young blogger jgk. Nur syafiqah nama adik neh. Dari gua musang! Okeh! Gimme five.huppp2!!! salam pantai timur kito… hekhekhek… blog simple je, kemas dan comel lah. So meh lah kenal2 adik kite neh…


Tuan blog








Menyusul plak dr cik fie kita neh... Fuh..fuh..fuhhhh!! begitu banyak followers beliau.. riban riban habak hang.. blog cik fie neh berkaler pink gitu. even xde lagu, xde blink blink ke apa, tetap menarik sbb... hahh.. korang boleh tengok sendiri nanti. cecuba tengok apa yg sebabkn follower cik fie kte neh begitu ramai haaaa... jengjengjeng...!!






Review seterusnya first dr seorang yang bernama lelaki... dikenali jugak sebagai lelaki ini. Aicehh.. macam lagu abam anuar zain kiter gituu... lelaki ini yang selalu...blaaa..blaaaa.. oke dah dah DA diam! ribut petir segala dh dtg.. hahaha.. ehemm! berlatarbelakangkan oren hitam.. sgt sesuai dengan peribadi seorang lelaki... blog yang santai sahaja. tapi sekali tengok mcm shamsul yusoff pn ado... wahhhh... tak cye? oke, korang boleh tengok kat blog bro neh sendiri wokey. 

Tuan blog







Sekali tengok macam model. eh, model ye??? Ahaa.. dtg dari blogger Aimi Syahirah. Model rupanya.. Macam macam ada terkandung dalam blog akak model neh. Modelling tips, tutorial segala bagai, macam2 lagi lah.Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh singgah blog beliau. Manalah tahu tringin nak jadi model kan... so, blh lh mintak serba dua tiga empat tips dengan akak neh iye... 






Next review, dtgnya dari Yean Sii Chenta. From sabah bah. Pinky blog jugak tapi ada polka dot dot dot... ada lagu. haaa.. bukak bukak.. lagu taylor swift kua. bukak lagi lagu lain plak.. auuuu... banyak lagu meh! So meh pkt support blogger neh jgk ye... baru lg haaa... 






Datang kemari dari setiu, mari kita sama bereview. hahaha... hancurrrr!! moh kite ke setiu, negeri darul iman. ehem ehemm ehemmmm!! sekampung kito kak... akak kite neh diberi nama cik rose cute. macam macam jugak pengisian..ada tutorial, ada tempahan, so.. nak tahu apa tempahan yang akak neh buat? meh lah singgah. ahaaa!

Tuan blog








Yang ini plak diari online nurul. Pinky lagi... hehehe... blog yang ceria sebab ada banyak kartun. Kanan kiri atas bawah ada kartun. Macam tuan nye yang comel jugak. Nak kenal? datanglah sini. Nurul cakap dia jarang update sbb sbuk dengan kerja. Tapi tapi.. blogger neh ada buat segmen jugak haa.. terasa nak join? jenguklah blog beliau. jommmm..






Huupp..upppp..!! semangat bereview lagi neh... enkorang punya pasal.. tinggal kerja pon takdak hal. hahaha... okeh! second review blogger lelaki... hurrayyyy!! welcome bro! Blog of amir rosie. The story about me, my family, and my interest katanya... Glory glory man-u neh. hekhekhek.. Blog yang xde blink blink, xde lagu, xde serabut serabai, simple sahaja.. sesuai dengan jiwa seorang lelaki. oke jugak. Banyak jugak bro neh bercerita. Nak tahu kisah lebih lanjut, silalah singgah then kenal kenal ye. gud job bro!


Tuan blog








Hey2 me from terengganu too ! katanya... hehehe.. hai awek ganung! sy pon. aicehhh kemain kau DA! weee... Purple blog. Zati Serenade. wauuuu!! cam comel je nama awak... Blog yang ada macam macam jugak. erkkk.. banyak sangatlah. korang boleh tengok sendri nanti. Ada fanpage jugak. boleh like! 









Hahahaa... bukak bukak JANGAN BIKIN PAILANG! terkejut omak..! heee... dtgnya dari blogger mieza suhaini. Kalau yang tadi purple... yang neh adik baradik dia plak.. biru kaler. blog simple tapi menarik. mungkin dari segi kalernye yang terang.. buat kite semangat dan semangat lagi. gud job girl.. like header beliau! macam gedeber*org ganung cakak.. tapi ada meaning tersendiri. 

Tuan blog






Lagi review, from sya isya. Yang neh pon purple jugak. Ahaa.. yang speselnya.. blogger neh ada kedai emas gitu. Dia ada menjual membeli emas. Wahhh wahhhh! i nak satu emas. eheee.. kalau suka, bukak blog beliau dan like page nya jugak. So, nanti boleh lah beli beli emas kan kan kan... beliau jugak ada membuat entry asal usul aku dan blog. Nak tahu lebih detail bolehlah korang pegi baca nanti okeh!





Haaaaaa... yang neh aku suka. Sebab kaler hijau,baru jumpa. weeee.... blogger nama diberi izzah punya story. blog yang sangat comel dan ringkas. Nak kenal beliau boleh datang sini... meh kenal meh.


Tuan blog







Purple datang lagi. Empunya diri... CTnoraishah. Blog yg ringkas... ada salji turun lagi. Disebabkan dekat entry pon warna purple jugak... xnampak sangat tulisan nya tuh. cuba dekat post entry.. buat background lain kaler,yang tak sama dengan purple tuh. Ayat tuh dh ada dh,baru cun! By the way.. simple dan menarik jugak. Warna purple nampak lembut kan? heee..






Yang ini plak mesti hantu korea kan??? gimme five!! uppp upppp!! blog yang bernama babymonnster. waaaaaaaa.... Fyeza/Anis Here ! cuci mata anda di blog saya dan dont forget fren , tinggalkan tapak anda kat sini k. katanya... so apa lagi?? terjah lah! pinky jugak... dan dan.. blogger neh ada buat segmen jugak. boleh lah kalu nak join. jom r...

tuan blog









And last untuk hari ini... dari cik original fake! upsss??? eheee... dr...
Saya Mazelina. Can call me Nina. Currently stay at Bera, Pahang and i am sweet 18. blog yang ohsemmm!! macam tuan nye kan? cik nina kite neh ad buat GA. so, kalau korang berminat boleh lah jengah2 kat sini... mana tau bertuah tuah tuah... selamat bergiveaway ye koranggg!

Tuan blog







Next Review??? Part 2, to be continueeeeeed.... *tgh koje neh tapi maintain gigih review katakau.. wawawa...


Mau join jugak? oke, boleh. Click sini ---> Blog review by DA 














...Terima kasih sudi baca...

11 sedang bergolek..!!:

Che Rosliza Che Mat said...

tq review akak....nak follow blog dorang hihihi

Mieza Suhaini said...

huhu, terima kasih ^_^

Izzah Norlizah said...

TQ sdi review blog sy,,,^__^

Izzah Norlizah said...

TQ sdi review blog sy,,,^__^

Seneorita Baharin said...

nice review..terjah semua.. :) :D

Ct Noraishah said...

tq review..sebenarnya background tu nak buat warna putih tapi tah naper tak jadi huhu..tukar template lagi kot hehe

Pesta ulang tahun said...

nice post :D salam kenal yaaa

zeera lily said...

ok.. sy baru teringat review ni..
tq sgt cik DA.. sudi review blog x seberapa sy.. sy yg 1st rupanya..hehehe..xperasan lak.. =)

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...