...La Tahzan Inaallah Ma'Ana...

"Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita "



Blogger femes a.k.a model comel singgah blog aku !





Assalamualaikum rakyat jelata sekalian... kahkahkah.

Woo wooo.. lama kot tak hapdet blog neh.. almaklum lah i wanita bekerjaya okeee, sedikit ke'busy'an dengan tanggungjawab2 yang tidak dapat dielakkan. Arggghhh! busy giler, mcm takde life dah sekarang haa.. Aicehhhh.. tipu! kahkahkah. cuma idea itu TAK ADO untuk diketengahkan. Entah kemana menyorok pon tak tahu lah yo...



Okeh! ini entry kosong semata2.. DIULANGI, entry kosong. Yelah, sign2 berupdate lah jugak kan3... dari duk sepi je haa.. huhuhu.. haha.. tajuk blog cam xleh blah je. Publisiti?? oh no, TIDAK. Ini hanyalh satu tindakan yang mungkin rasa teruja yang teramat. kuikuikui...



Siapa itu blogger femes aka model comel neh?? haaaa... jengjengjeng! Betul habaq hang... dia ada singgah blog eden yang comot komot neh tau tau... tak caye?? neh betol neh...












blogger tuh komen aku.... wawawa... 












Kan?? Actually.. bukan apa, blogger neh dulu dah pernah singgah tapi tak sangka kali neh sudi singgah lagi... wuwuwu... So,dengan berbesar hatinya sambil lompat lompat sikatak lompat otomatik aku taip entry neh laju laju khas untuk akak comel neh. Yeayyyy!!!



Meh meh meh... kalau nak kenal blogger neh lebih dekat, meh singgah blog beliau. Tak nyesal kot kalau korang duk singgah... sebab siap boleh minum minum kopi lagi. kehkehkeh... Jemputlah singgah menyinggah... Dan dan dan jugakkkk... gambar2 dia sangat ohsem2. cantik cantik habaq hang... tak jemu lau duk tengok.


Haaaa, Ada 2 keping gambar beliau aku rembat. Maaf ye akak ezma. heee.. So, apalagi? serang tengokkkkkkkk EZMALIZA EZRIK. 






Neh beliau. eh? 





Bukan. TIPU ! hahahaha




















Neh laaa tuan nya... comel kan??? phewiiiiiiiiiiiiiittttttttt..!! *akak, nk signnnnnn...??? ngeeee...




 Last but not least, macih ye akak ezmaliza ezrik a.k.a ina naim... weeeee.. Semoga segala urusan akak dipermudahkan ye... may Allah bless u sis... :)










* Tak lupa bt blogger otai neh sorang jugak, bam bam bonggg!! TAHNIAH3! sebab dah bergelar papa.. horraayyy!! Welcome ben ashaari jr. Baby taff cam papa dia. heeee...















...Terima kasih sudi baca...

5 sedang bergolek..!!:

❖ Syaa ❖ said...

melompat lattew orag pemes datang singgah blog ehehehe ;P

Mimi Nur Farahin Hassan said...

suka la dia =)

tyka said...

untungla dia ye..

~eZmALiZa~ said...

ya ampunnnn....kak ezma dtg menyinggah kejap je dia dah buat entry....

ni yg rasa mcm nak nanges nieee...hehehe...

ape pon, kak ezma ni orgnye biasa je dikkkk.... bukan terkenal mcm org lain...serius! tak tipuuu....bukan nak merendah diri....ini fakta!

=)

arzman angah said...

follow:)
http://hazman-arzman93.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...