...La Tahzan Inaallah Ma'Ana...

"Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita "



Maxis bagus with LAGI BAGUS ?







Assalamualaikum..








Heyyy! Ahaaaa.. sesape kat sini rasa nak pakai hotlink yo?? Untuk pengguna Hotlink, Life just got Lagi Bagus for you ! HOTLINK BAGUS tueee! dengan Pek Permulaan baru Hotlink neh, anda boleh menikmati lebih banyak faedah! Oh, ohsemm!! 







Tak faham? Nak tahu lebih detail? click SINI.






Dalam pelan Hotlink Bagus neh, dia menggabungkan lima keperluan dalam penggunaan telefon bimbit semasa iaitu panggilan(CALLING), khidmat pesanan ringkas (SMS), Internet, panggilan terus antarabangsa (IDD) dan perayauan (ROAMING) dan menikmati 12 sen / minit dan 1 sen / SMS kepada mana-mana nombor mudah alih Hotlink / Maxis.  Selain tuh, penjimatan panggilan dan SMS sehingga 50 peratus, pas Internet mudah alih selama sehari dengan kadar RM2 untuk 100 megabit (Mb) atau RM8 selama seminggu untuk 100 Mb. Wuwuwuuu, not bad kan… Harga untuk nombor hotlink neh rm5 je oke??oh ohsem! Murah. Untuk yang dah ada nombor maxis plak boleh aje tukar kepada pelan neh. 





So apa lagi? Get your new Hotlink Bagus Starter Pack today.



click aje SINI.












*saya dah lama pakai maxis dah. Anda? :)














...Terima kasih sudi baca...

3 sedang bergolek..!!:

Afiq Yassin said...

nice entry..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/

iyka syafika said...

aduyai,..pening da.hri tu bru beli celcom sbb murah.1omin-28sen je..nie mxs pn ade jugak cm nie..kita sbgai pengguna pning da..last2 pkai tpon umh je la nie..hihihihi

p/s:done follow u dear n click ur churp2 too.hope hit me bck.

Afiq Yassin said...

best la entry ni..

jom terjah entry afiq yang baru
http://afiqyassin.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...