...La Tahzan Inaallah Ma'Ana...

"Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita "



Jauh di sudut hati si kecil









Semasa aku kecil-kecil dulu, aku selalu wanted to be a big girl... - cantik like my barbie. Go overseas, make lots of friends from different places. Get married – have a husband who would love me just like prince charm loves his princess in my fairy tales and have a happy ending ever after. Yeaaahhhhh!!! Hapi je kan? :)







TAPI bila aku dh besar neh - banyak benda aku belajar. I learned the people who never supposed to let me down probably will, no matter how much i care - Kadang kadang mereka neh sangat kejam! bila aku percaya people blindly they just prove me blind, aku tak seharusnya membandingkan myself to other’s because they are more screwed up than i think, there is nothing which stays forever, aku perlu belajar untuk melepaskan. Friends leave, people die, every person out there is not as nice as i think... i have to be bit selfish to fit in this world..Mungkin...! World is not a fair place - here is no happy ending ever after, i have to cry, get mad, be upset in order to know what is really happiness and the only person that can make me happy is ‘ME’...








So bila aku dah lalui semua neh - i just tell myself... Aku terfikir... these are NOT the shits i signed up for i didn’t want them. Aku taknak semua neh... Aku nak macam dulu-dulu... I really want to be a little girl again when everything was possible... Sesungguhnya, aku sangat rindukan saat itu kembali... :(










andai bisa ku mengulang
waktu hilang dan terbuang
andai bisa ku kembali
hapus semua pedih



andai mungkin aku bisa
kembali ulang segalanya
tapi hidup takkan bisa
meski dengan air mata...
:)




*Siapa lah kita nak atur semua neh.. Apa yang berlaku Tuhan dah tahu yg mana terbaik... Dia Maha Mengetahui... Life must go on.... :)















...Terima kasih sudi baca...

1 sedang bergolek..!!:

Qaseh Qhaleef said...

adat la bila dah besar , nak jd mcm kanakkanak dulu . but , we need to face it eventho its to hard .

btw , bw here n follow u :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...