...La Tahzan Inaallah Ma'Ana...

"Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita "



Saya nak bakal suami saya nanti macam nie... :)






Dengan lafaz Bismillahirahmannirahim...

Assalamualaikum... w.b.t..













Hup hup hup... warming up sat... semangat bola semlam tak abis lagi....!! peteh ganu petehhhh...! upsssss... eheheee... :D oke dah!












Acececehhh.. tajuk entry.. gatal bebenor! ehekks... (^_^) Of coz la... setiap orang ada dream masing masing, kan... kan.. kan.. Tipu lau tak ado! tipu pentipu.! ehee.. Yang lelaki haruslah nak bertudung litup.. *almaklumlah skrg.. style tudung dh bermacam macam.. Aiissshhh.. fesyonista eceh gituuuuuw* Tutup aurat.. baik budi pekerti.. lemah lembut gemalai then sewaktu dengannya lah kn.. yang penting BAIK! tapi kalau ado yang nak sexy meksi tuh haaa... yang tuh xtaulah... mungkin ado kan! Nama dream dreaming... :)












Bagi yang perempuan plak.. harus beriman lah, baik lah, penyanyang lah, sopan santun lah, hehh??? hehehee... bab kata orang terengganu.. jughuh jughuh.. setia.. pandai... and macam macam lagi loorrr.. *Aissshhhh.. panjang bebenor nak senarai semua*












So... boleh dikatakan masing masing semua ada dream dreaming nak future wife or husband dorang nanti camno,camno,camno kan... so harusssss lahh aku pun... ekekekeee... Okehh.. jadi antara calon nya..... yang bakal menjadi suami saya nanti ado laaaahhhhh.......................














Tadaaaaaa!!... ngeeeeeee.... calon calon pertama...















Wuhuuuu!!.. calon calon kedua... muahahhaaaa... MEREKA MEREKA SEMUA DAH SENARAI HITAM OKEH! Kehkehkeh....










IMAM MUDA tuh! kahkahkah... Tapi2... sudi ke lelaki lelaki camtu nak wat aku bini dorang???eh3... suka suki jer! errrkkkk.. lalalalaaa... hmmm.. tak salah untuk memilih okeh! tapi... Carilah jodoh yang baik dengan KITA TERLEBIH DAHULU MENJADI BAIK.... siapa dia? imam muda kah? ustaz ustazah kah? penyanyi kah?oh no..no..no..! itu bukan kerja kita... itu ketentuan Allah... milik kita hanya usaha... so, mulakan menjadi baik dengan diri sendiri dulu okeh..! Allah tidak akan mengubah nasib seseorang itu, kalau seseorang itu tidak mengubah nasibnya sendiri... kan?.. (^_^)












*For things to change, i must change first.... :)













...Terima kasih sudi baca...

12 sedang bergolek..!!:

Pendamba Mawar said...

insyallah kalau ada jodoh

C i k P i p i T e m b a m said...

amboi , haha... imam muda kita pon nk mcm tu gaks , ahaksss

Siti Nurazlinda said...

alaa laa , sweet nya entri . hopefully impian awak tercapai :)

IeDa said...

Yg penting Agama kn.. semoga berjumpa dgn yg impikan!

ZACK ENTRY said...

aik, dah nak sangat kahwin ker? ^^,

jalimeow said...

aisehh...fikirkan meow tadi..kekekekke

ILA HonEyBuNNy said...

yang beriman tu penting....sejook mata memndg..ehheh

Ayien Ocaca said...

huhuh...HEBAT :)

budak penjara said...

ak trima je jodoh tuhan bagi padaku..hehe..klu yg lemah..kita kuatkan dia

cik wanie Lovela (CWL) said...

kucing comellll

kusyi said...

yeay imam muda! haha.. i loikess.

SiKecilMirmO said...

@Pendamba Mawar Amin... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...