...La Tahzan Inaallah Ma'Ana...

"Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita "



~ Strategik aku hapuskan ZOMBIE ~









Kalau lah..... ENCIK ENCIK ZOMBIE neh betul2 wujud kat muka bumi neh... Aku akan pastikan :





JENG..JENG..JENG............!!!





1) Aku akan beli stok makanan sebanyak yang mungkin..! Paling tidak untuk tempoh 2tahun.. *Penting neh.. huhhss*


2) Aku akan letak bom mungkin bom atom segala bagai kat luar kawasan rumah... Bom tuh hanya berkesan pada mereka2 je tau..!


3) Lilit-lilit pagar dengan current elektrik... biler mereka sntuh aje pagar tuh.. Geeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..!! Huahuahuaaaa....


4) Buat biskut untuk mereka. Letak kat luar rumah. Mungkin biler dah kenyang, mereka tak jadi nak makan aku.. mungkin!


5) Takpun aku akn buat pendinding dekat pintu.. kaci kebal lah kununn kununn.. *berkesan tak agak-agak???*


6) Cuba selamatkan sebanyak mana binatang-binatang kat luar... pakat berselindung dalam rumah aku semua... ngeeeee~..


7) Akan kurungkan diri aku dalam rumah sehingga mereka semua mam*^# sebab kelaparan coz semua makanan aku dah kebas! *buuuuuu.... padan mukerrrrr*


8) Takkan lupa kunci pintu! Kunci pintu, letak mangga banyak-banyak.. then,letak rantai besi. Kalau perlu.. buat kod untuk kunci tuh!


9) Aku akan berusaha untuk tidak membuat otakku dalam keadaan tidak waras.. fuhhh!!


10) Mintak bantuan dengan semua orang.. takpun tepon jer! Tanya mereka dah jadi zombie ke belum.


11) Kalau belum, ajak dorg lepak sesama. Rancang strategik!


12) Buat strategik supaya zombie jalan tergedek-gedek bukan nya berlari ala-ala olahraga.


13) Selalu lambai-lambai ala-ala miss world menang ratu dekat zombie yang lalu lalang depan rumah! Errrkkk... *okeh! tipuuuuu*


14) Berdoa dan terus berdoa...


15) Biler dah xtau nak watpe... otak pun dah semakin tidak waras.. tawakal aje lah.. @_@


16) Mungkin aku akan keluarkan bendera putih. Surrender! *abaikan ejaan yg salah* Mana tau kot zombie-zombie neh boleh bwk berunding.. Tak jadi makan aku! Terus jd BFF. Haaaaa... who knowssss???


17) Hummm... Kalau dah memang ajal aku kat situ... Biarlah mereka makan aku! Tapi aku akan pastikan aku akan makan mereka balik. Grrrhhhhhh...!!


18) So, makna nyeeeee.......??? Jeng..jeng..jengggg!! Aku akan pastikan mereka jugak akn ......... (^___________________^) *Senyum sinis sambil jari-jari usap dagu* Ngeh... ngeh... ngeh..... Muahahahaaaaa.....











TADAAAA..!! Actually, aku tengah main game neh haaa.... Adeshhhhh..!! -___-









Mode : Tengah ketidakpuashatisan terhadap kekalahan yang dialami... Campak-campak barangggg! Whoooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! =,=














...Terima kasih sudi baca...

2 sedang bergolek..!!:

ZACK ENTRY said...

saya dah menang 3 kali..heheh

untuk second round dia lagi banyak wave tau..kalau round 1 dia 3 wave paling banyak, round 2 dia sampai 4 wave..^^

~..SiKecilMirmO..~ said...

@zack entry : whoooaaaaaa! tak aci.. tak aci.. tak aci....!! grrrhhhhhh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...