...La Tahzan Inaallah Ma'Ana...

"Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita "



~C.U.D.I.P.T... dan kenangan~












Assalamualaikum.. dan Salam Satu Malaysia..!!! haaaaaaaaaaa~… ngeeee~… xde pe yg nk dikabarkn ari neh… beselh mood emo aku still bertapak lg dalam diri ini… ewahhh~!!! Di “PLUS” kan lagi ngan berita yg begitu Berjaya jugak MENYAKITKAN hatiku… n menambah KEBENCIANKU… tp ada aku kesahh???? Pehhh~!!! Kisah lama…. Malas nk cakap ape ahh! Nothing else in my MIND…. Tapi biarlh, aku nk cakap jugak kt sini…….. “BANGANG PUNYE LAKI~!!! NASIB AKU TINGGAL KAU DULU!!! G.I.L.E.R…!!!!!” fuhhhhh~…. Geram yg amat … eeeeeeeeeiiiiiiiiiiii………. Sabo jelh…. Huhuhu~…







Fuhhh.. tarikkk nafas.. hembus…tarikkkk….hembusssssss~!!! hak3~… Ngeh3… time duk ngadap lappy ksayanganku ini… jeng..jeng..jengg..!!! terngiang2 kedengaran lagu ini di telingaku… tiba2 bertukar mood aku jadinya… hehehehe~…. “SEE YOU D IPT~!!!” Waahhhhh~!!... lagu time aku ngorat2 zaman skolah lh lol…. Time aku bjiwa cintan cintun~!! S.E.N.G.A.L giler time neh wehhh…. Ngorat punya psal… hahaha… kelakor ahhh biler di ingatkan balik… sebijik cam lagu neh… waaaaaaaaaaaa…. Winduuuu ar zaman itu~!! AKU WINDUUUUUU……..!!! WINDUUUUU NK NGORAT2 CAMNI BALIKK…. (tersengih2 sambil pulas2 jari… hahaha..) hukhukhuk…. Manyak sgt kenangan yg giler2 time neh… xtau lh nk ckp… tp, SUMPAH aku nk ckp yg neh…!!! Aku mmg sohih GATAL sgt time tuh… wakakakaka.... xngorat dak classmate aku, aku bahang senior aku… xleh dorg, aku try junior plak! Adesshhhh…. Macam2… hahhh!!! Kalu disiplin tuh, jgn haraplh aku nk follow…. Perangai entah ape!! Wehhh, imagine lh dr







_.......................................................................P.E.N.D.I.N.G….......………………………………………………







Sorry2… pending sat! lappy aku mati lh… Bangang betoi!! Xlme dh lappy neh… nk masuk ICU ka????? Issshhhh…. Owez2 jd cani.. aku sumpah gak jd KATAK PURU!!!.. Sib baek lh…. Pe yg aku taip2 neh xhilg… huhhhhssss…. Xlme neh..mmg xlme!! Eeeeiiiiiiiiii……






K2… kte continue yew… haa.. kowg imagine lh dr PENGAWAS SEKOLAH… aku dilucutkan jawatan b a STUDENT BIASA! Waaaaaaaaaa… malu yg amat wehhh… dr y berbaju biru… btukar berbaju putih… sob3… cedeyyyyy…. S0, leh agak ar cmne perangai aku annn???? Hahahaha~… s0 gitulh… zaman skool lu lh yg pling banyak sekali aku bikin masalah… Ngan NGORAT NYE… LOMPAT PAGAR… PONTENG (yg neh xsoh cakaplh… ngeeee~…)… BAWAK CERMIN (cikgu mgajar pn.. sempat agi duk kelih2 cermin.. kihkihkih~..).. TIDO LAM DORM TIME PREP… TARIK2 TUDUNG NGAN SENIOR AKU (Watttchaaaaaa..!!!).. n Sewaktu lh dgnnya… weeeeeeeeeee~… (…Bangang x aku???? Hahahahaaaa~….) Owg mybe Nampak aku neh jenis slow jah.. tapi… GANAZZZ jugakkk dalamnye… hak3~… but, itu dululah.. skunk Zaman dah berubah wa cakap sama lu….!! Aku xmacam dulu dh… I am no more child, I am already fully grown young adult, I should be behaving like one… Better person!!!







Ngeeee~… haaaa.. itulh serba sedikit about me at zaman skool~!! S0, at here… aku nk pesan lh ckit… kt adek2 yg stil skolah lagi tuh… belajar lh betoi2… n aku nasihatkn jugak.. kalau boleh jgnlh ngorat2 time belajar yew??? Waste kowg pny time jerrkkk…. Dsiplin kne jaga… udoh peel sgt lh kalu xde disiplin! Cam ape dh…. Hahaha…~..

Okee… dikesempatan ini… meh kiter layan dulu lagu ngorat2 aku time skool dulu yew…




SEE YOU DI IPT~!!!! (^___^)








...Terima kasih sudi baca...

2 sedang bergolek..!!:

aqish basir said...

''I am no more child, I am already fully grown young adult, ''

suka ayat ni,bila makin dewasa,kita kene semakin matang kan? btw! kengn semua time skolah sngt manis,jadi manfaat kan masa skrng! hehe

m!Rm0_cha!yOk said...

yup!.. dats true...~ adanya masa lalu lh akn ad nya masa skunk!! bezz ann lau duk ingat2 balik... hihi~... (^__~)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...