...La Tahzan Inaallah Ma'Ana...

"Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita "



END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla







Assalamualaikum.... Aucakkkk!!


ho yeahhh! ho yeahhhhh!! Okay, aku sangat excited kot sebab nak join benda neh... Ahaaaa! Nampak tak? nampak tak? Tajuk dia tuh haa... yeahhhh! Join giveaway lagi... kehkehkeh... Ini bukan sebarang giveaway tau, ini END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla. All the present are awesome ! Adesh, adesh... Mengancam ngancam! tak caye, meh sini kita aim dulu hadiah nya... 






haih! rugi kot lau tak join kan3? ahaa... so, apa macam anda berminat ka? mau join jugak ye? JOM JOM !! Tapi2... korang kena usaha lah ckit kalau nak join tuh haaa... jangan malas2 okeh!








FIRST STEP :

Sila follow blog empunya diri dulu. Tekan SINI







SECOND STEP :

Buat entry END YEAR MEGA GIVEAWAY 2011 by Cahaya Azyla







THIRD STEP :






Copy banner diatas dan linkkan ke entry ini






FOURTH STEP :

Tag 3 orang blogger. Make sure diorang tahu about this Giveaway. Aku dh tag :






DONE !







FIFTH STEP :

Like fan page CA. here.






SIXTH STEP :

Wajib tinggalkan link entry korang di ruang komen CA.






LAST STEP :

Copy senarai sponsor kat bawah neh ke dalam entry korang tuh and LIKE for pages or FOLLOW for blog. oke?







Due date : 22 DISEMBER 2011 - 31 DISEMBER 2011


Okeh, dah! itu aje protokol protokol nya.. eheeee...








Sangat rugi kot lau tak join. Seriously, harus join! once again... join jangan tak join oke... Ada rezeki InsyaAllah... mana lah tahu kan? :)
















...Terima kasih sudi baca...

1 sedang bergolek..!!:

nurmujahidah said...

done joining,, tq tag muja,, :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...