...La Tahzan Inaallah Ma'Ana...

"Jgn bersedih, sesungguhnya Allah bersama kita "



~.. Comel-comel.. tapi tahi ayam ..~



Assalamualaikum… Hello everyone ! Peace be with you guys (:

Comel tapi tahi ayam??? Haaaa… camno tuh??? Manusia ni sometimes 5,6,7,8,9,10 kali tengok… Perrhhhh!! Comel siott..! tapi.. bila dah sampai 11,12,13,14,15 kali n seterusnya.. terus dah tak comel pulak. Adoiiii… Mungkin sebab aku dah tengok man..yakkk-man..yakkk kali daa... So, bila dh masuk man..yakkk kali tuh, aku dah start nak ______. Yerrrkkk!!.. ;-P Errkkk..Mungkin!







Ok,fine! Tipu! Sebenarnya aku bukan bercerita pasal comel ke tidak nyee.. Hahh!! Aku still ingat lagi.. ada 0rang pernah cakap kt aku laa.. Titew neh lalau tomey tapi pelangai tue lau matam *tahi ayam* pun tada gunaa.. tadaa..tadaa..!! Ishhhh~… *perosak bahasa, pemusnah bangsa* Upppsss!!! Oke back! Aku tak tahu lh tahi ayam tue yg camno lah kan?? Yang warna putih ka, kelabu ka, hitam ka, aku tak tauu..tak tauuu..tak tauuu!.. K, Tanya orang itu..!







The main point is,.. aku juz nak kabo lah… kalau kita ni tak comel.. but pandai bawa diri bila dengan orang lain.. Orang dah tak kisah dah kita punya tak comel tu. Faham dak???






Manusia neh.. Dia comel! Comeyyyy sangat..! *Tuhan ciptakan manusia neh dah sebaik2 kejadian daa…* tapi perangai tue yg buat dia macam Tahi.. Upsss!! Mungkin agar kasar di situ..! *Sori..sori..sori… Terlebihh sudaaa..! Ngeeee~…* And maybe sebab tu lah bila dh tengok man..yakkk-man..yakk kali *dah kenal hati budi laa* hilang dah kecomelannya tu. So, jadilah tahi ayam..!







Tapi tak sume lah cmtu… ade je.. yg kiter tengok… manyakk2 kali pun… langsung xbosan!... Nak je tengoookkk… tengokk lagi.. dan tengokkk lagi… sebab??? Hati budi tue… .. *xcantekk takpe, janji hati budi biar baek babe..!!*








biar tak comel.. MACAM AKU.. sobs3.. tapi2, at least aku tahu perangai aku tak macam tahi ayam. *Oke dah, ada unsur perasan di akhir entry ni* Hahaha~.. Ye ke???konpius2.. Korang kenal aku?? pandailah korg menilai.. (^__^)












*aku tau r aku tak cantik.. aku tau r aku keras mcm kayu.. aku tau r.. huhu.. tapi aku bersyukur at least.. aku ada ckup kaki tgn.. haaa2…*






P/S : Biar buruk rupa, jangan buruk perangai.. andai xcomey sekalipun tapi hati putih bersih itu lebih baik di sisi Allah... Untunglaa…… J











...Terima kasih sudi baca...

4 sedang bergolek..!!:

~eZmALiZa~ said...

i love ur quote:

P/S : Biar buruk rupa, jangan buruk perangai.. andai xcomey sekalipun tapi hati putih bersih itu lebih baik di sisi Allah...

m!Rm0_cha!yOk said...

heheheee.. utk rnungan bsama jugak.. thanx k.ezma.. ^^

z a z a said...

tapi, allah dah jadikan semua manusia itu cantik :)

salam taaruf dari bumi Europe

m!Rm0_cha!yOk said...

@z a z a : dats true zaza.. tp ble prngai kte udoh.. dh xde canteknyee pun.. lg pula cantek neh bkn ssuatu yg kekal.. biar lh kte cantek di sisi Allah.. ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...